Cartea Vindecarea, dreptul oricărui creștin

„Vindecarea, dreptul oricărui creștin”  este abordarea autorului despre dragostea lui Dumnezeu pentru creația Sa, este cartea care ar trebui citită și recitită fiindcă are ca bază dragostea Tatălui pentru copiii Săi.

Ce spun cititorii

Autorul nu abordează lucrarea de vindecare și de eliberare din punct de vedere teologic complex, el nu este un teolog erudit, ci abordează vindecarea și eliberarea din punct de vedere al credinciosului de rând care crede în mod radical ceea ce este scris în Sfintele Scipturi

Ilie Popa, Pastor Biserica Peniel Viena.

Provocarea de a parcurge această carte în calitate de corector am acceptat-o fără să mă gândesc că avea să se întâmple exact invers, adică eu să fiu corectată în anumite privințe. Am înțeles că Dumnezeu vrea să mă modeleze nu doar prin cuvintele ce treceau rânduri-rânduri prin fața mea, ci mai ales prin omul din spatele acestora, Tibi. L-am perceput ca pe un Pavel al zilelor noastre, omul căutat, omul după inima lui Dumnezeu.

prof. dr. Bianca Tonț

Când am auzit primul mesaj Andei și Filip m-am simțit de parcă m-am izbit de o altă plută și am strigat repede către ai mei: “ Nu suntem singuri!” , dar, de fapt, nu mă izbisem de o plută ci de un ghețar – modest la suprafață, dar un titan în adânc.

Paul și Sarah Mateș