Proiectele Asociației Andrei și Filip

Fondarea unei școli de ucenicizare

Acesta este cel mai valoros proiect pe care l-am primit de la Dumnezeu. Proiectul este colosal, dar avem încredere în Dumnezeu care va purta de grijă de toate lucrurile. Dorim să punem bazele celei mai complexe școli de ucenicizare din România.

Seminarele vor avea ca scop edificarea credincioșilor, inițierea în lucrarea Duhului Sfânt, atât teoretic, cât și practic. Creștinii care vor dori să-și ia crucea în fiecare zi vor avea parte de învățătură și practică în ceea ce privește manifestările Duhului Sfânt. Vor fi învățați cum să aibă o relație cu Dumnezeu, să-I audă glasul și să fie călăuziți de El la orice pas, vor fi învățați într-un mod practic cum să stea la îndemâna lui Dumnezeu privitor la vindecarea bolnavilor, eliberarea oamenilor de sub apăsarea celui rău, prorocia, darurile Duhului Sfân; vor fi puși la teste ale credinței, rugăciune, slujire și multe altele. Această școală are menirea de a activa în creștinii care se pun la dispoziția lui Dumnezeu o relație directă cu Dumnezeu pentru a aduce o trezire spirituală pe oriunde se vor duce. Cursurile vor fi despre identitatea creștinului în Hristos, darurile spirituale, profeție, vindecare, eliberare, consiliere, evanghelizare, păstorire (în sensul biblic), slujirea apostolică, rugăciunea, postul și relația cu Dumnezeu, Isus și Duhul Sfânt, botezul în apă, botezul în Duhul sfânt, vorbirea în limbi și laturile ei puternice. Scopul principal este să-L lăsăm pe Duhul Sfânt să ridice lucrători puternici în România și nu numai. 

Vrem ca după ce vor pleca ucenicii de la această școală de ucenicizare (care, cel mai probabil, va fi situată în Putna) să aibă în ei un foc, un curaj și o îndrăzneală ca pe oriunde vor merge să-L lase pe Dumnezeu să lucreze prin ei cu semne și minuni, oamenii să fie mântuiți prin ei, să fie botezați în apă și cu Duhul Sfânt prin ei, să fie vindecați și eliberați prin ei, să fie niște învățători puternici ai Harului și ai Evangheliei complete a lui Hristos. Numărați zilele! Nu mai este mult până când veți vedea lucrarea trezirii în România, iar un rol important în trezirea din această țară îl va avea orice cadru care antrenează și ridică slujitori care se pun la dispoziția lui Dumnezeu. Iar un astfel de cadru va fi și acesta: Centrul Creștin Andrei și Filip.

Împărtășirea Evangheliei

După cum am povestit mai sus, dorim să compunem mesaje și serii de mesaje biblice cât mai clare care vor pune pe jar pe oricine le va asculta, până acolo încât să-l pornească în slujire și să crească în putere, în credință și în experiență pentru tot restul vieții. Dorim să punem toate materialele, incluziv cărțile, la dispoziția tuturor celor care au nevoie, fără a pretinde vreo sumă în schimb. Până acum am distribuit gratuit sute de exemplare din Vindecarea, dreptul oricărui creștin celor care aveau nevoie de acest mesaj. Primul tiraj de 1000 de exemplare a fost epuizat într-o perioadă atât de scurtă  încât am decis să ne pregătim mai bine pe viitor.

Slujire pentru cei apăsați

Dorim să stăm la dispoziția lui Dumnezeu pentru cine este doritor și sincer pentru a primi vindecare și eliberare.