Cumpără
Cartea

în format tipărit

Ce spun cititorii

„10 Ianuarie 2020, ora 3 dimineața – acesta a fost momentul când te-am descoperit și nu îl voi uita niciodată. Începusem deja de câteva luni să îmi doresc să trăiesc viața din Faptele Apostolilor, dar parcă dincolo de cercul meu de prieteni și de familie nu vorbea nimeni despre realitatea Noului Testament și ne simțeam singuri pe o plută în mijlocul unui ocean de religie. Când am auzit primul mesaj „Andrei și Filip” m-am simțit de parcă m-am izbit de o altă plută și am strigat repede către ai mei: „Nu suntem singuri!” Am fost tare bucuros să descopăr lucrarea lui Dumnezeu în tine și nivelul de cunoștință și de descoperire. Mă rog ca această carte să trezească pe cât mai multă lume la adevărata viața pe care o avem în Isus! Și știi, de fapt, nu mă izbisem de o plută, ci de un ghețar – modest la suprafață, dar un titan în adânc. Acesta e doar începutul. Te iubim și ne rugăm pentru tine!”

Paul și Sarah Mateș, Codlea (Brașov)

„Suntem bucuroși să recomandăm această carte plină de putere și de adevăr!
Această carte demonstrează foarte clar că multe din practicile creștinilor nu au temei biblic, multe dintre ele fiind „inspirate” din tradiții dăunătoare vieții și creșterii creștine. Ea îți va deschide ochii să vezi adevărul și îți va revoluționa viața de creștin.
Merită cumpărată, citită și urmată în mod practic.”

Tavi și Damaris Colu, Năvodari (Constanța)

„Te-ai întrebat vreodată de ce pe la noi nu se poate, însă pe la alții da când vine vorba despre o viață de creștin în care Supranaturalul devine natural? Eu da, de multe ori! Răspunsul l-am aflat de curând și în mare măsură se datorează fraților Andrei și Filip Ionesi care sub călăuzirea Duhului Sfânt te ajută să îți lămurești convingerile care te împiedică să trăiești o viață de creștin cu adevărat liber în Hristos, învingător și plin de credință vie. Poți fi sigur că ești pe mâini bune în ceea ce privește autorul, atât pentru faptul că are mii de ore de studiu biblic, cât și pentru faptul că în viața cotidiană are parte de experiențe supranaturale de nivel biblic.”

Otniel Beniamin Magda, Bistrița

„Ai întrebări legate de vindecare, de eliberare, de identitatea ta în Hristos? Nu știi cu ce putere fac unii oamenii vindecări în zilele de astăzi și ai anumite temeri când vine vorba să te rogi pentru eliberarea unei persoane?
Cartea pe care o ai în mână este răspunsul la întrebările care te frământă. Această carte îți va pune o temelie biblică asupra lucrării de vindecare și de eliberare. Practicând aceste adevăruri biblice vei distruge lucrările celui rău și vei aduce Cerul pe Pământ. Revelația din ea îți va schimba viața!”

Dr. Vlad Bîrle, Bistrița

„Provocarea de a parcurge această carte în calitate de corector am acceptat-o fără să mă gândesc că avea să se întâmple exact invers, adică eu să fiu corectată în anumite privințe. Știam că Dumnezeu lucrează în diferite feluri, dar niciodată nu m-aș fi gândit la asta. Așadar, am început să parcurg cartea pagină cu pagină cu scopul de a vâna unele erori gramaticale ori de tehnoredactare, însă, cu fiecare pagină citită, am simțit tot mai profund că planul lui Dumnezeu era să trec dincolo de text și să ajung la miezul cuvintelor. M-au străpuns până în adâncul inimii următoarele lui cuvinte: „Tu ai fost creată pentru o chemare. Până intri în chemarea ce o are Domnul pentru tine, inima ta nu se va simți împlinită niciodată!” După ce am parcurs întreaga carte și după atâtea învățături primite prin gura lui Tibi (inclusiv prin canalul „Andrei și Filip”), pot să spun că am înțeles cu-adevărat Harul măreț și misiunea pe care o am! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și apoi lui Tibi că a folosit unealta potrivită. Așadar, te avertizez să te pregătești, cititorule drag, pentru schimbarea ce o va produce această carte în relația ta cu Dumnezeu, dar și în relația cu ceilalți!”

Prof. Dr. Bianca Tonț, Oradea (Bihor)

„Îl cunosc pe Ionesi Tiberiu Andrei de ceva vreme. Este un tânăr care face parte din generația care crede Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este scris. El însuși se definește pe sine prin câteva afirmații provocatoare pentru orice cititor:„Hai să ne întoarcem la Scriptură! Hai să căutăm ce vrea să spună Biblia despre vindecare și eliberare și să acționăm conform Cuvântului! […] Această carte nu se bazează pe două, zece sau câteva zeci de versete din Scriptură, ci mesajul ei se bazează pe sute și mii de versete care împreună formează un întreg ce aduce rezultate. […] Nu vreau să cobor Biblia la nivelul meu de experiență, ci vreau să lupt până voi aduce nivelul meu de experiență la cel al Bibliei”. Autorul nu abordează lucrarea de vindecare și de eliberare din punct de vedere teologic complex, căci el nu este un teolog erudit, ci abordează vindecarea și eliberarea biblică din punctul de vedere al credinciosului de rând care crede în mod radical ceea ce este scris în Sfintele Scripturi. Merită să iei în mână această carte și să o citești. Vei găsi în cuprinsul ei un adevăr sută la sută biblic: voia Domnului este ca toți oamenii să fie vindecați, și după ce-L vei descoperi viața ta nu va mai fi niciodată ca până în prezent.

Pastor Ilie Popa, Viena (Austria)

Această carte reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la strigătul disperat al României de a fi vindecată. Este o abordare comprehensivă a unei învățături autohtone, deci neimportate, cu aplicabilitate directă asupra Omului Român, oricare ar fi acesta. Tibi Ionesi, autorul cărții, fiind inspirat, evident, divin, prezintă extrem de atractiv în manieră clară/simplă adevărurile puternice/vitale ale unei lumi care ne aparține, dar la care noi, încă, doar privim cu jind. Cutezând să doboare gardurile înalte ale prejudecăților religioase, „Temerarul de la Putna” invită curajosul cititor să-și asume gândirea Mentorului său pentru a produce rezultate palpabile în viața de zi cu zi. Citește cartea! Asumă-ți învățătura și practic-o! Aceasta va face diferența!

Mădălina Diana Paul, Cluj-Napoca

„Cuvintele deseori sunt prea sărace pentru a transmite ceva, dar de cele mai multe ori sunt unicul mod de a o face. „Iudeii au trimis din Ierusalim pe nişte preoţi şi leviţi la Ioan Botezătorul să-l întrebe: «Tu cine eşti? Eşti Ilie?» El a zis: «Nu sunt! Eşti prorocul?» Și el a răspuns: «Nu!» Atunci i-au zis: «Dar cine eşti? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis. Ce zici tu despre tine însuţi?» «Eu, a zis el, sunt glasul celui ce strigă în pustie: `Neteziţi calea Domnului!`»” Un alt glas, așa cum vestește prorocul Ioel, se aude după 2000 de ani – Vindecarea, dreptul oricărui creștin de Ionesi Tiberiu Andrei, un glas care strigă în pustiul secolului XXI. E un glas care se identifică cu cel care l-a trimis, un glas cu un impact atât de puternic încât m-a provocat să-l ascult din nou și din nou, sperând să găsesc ceva ca să pot rămâne în gândirea mea construită în cincizeci de ani, dar s-a întâmplat contrariul, adică mi-a schimbat radical toată teologia. Eu cunoșteam un Dumnezeu care a fost puternic cândva, de la facerea lumii până la o vreme și care va fi din nou, în viitor, dar care acum se pare că e neutru la toate problemele lumii. Autorul cărții ne prezintă un Dumnezeu care este același Dumnezeu atotputernic și neschimbat. Autorul vorbește ca un mesager care-L cunoaște personal pe cel care l-a trimis. Ce mi-a plăcut cel mai mult? Totul, nu găsesc nimic care să-mi fi plăcut mai puțin. Ce m-a mișcat cel mai mult? Faptul că autorul se identifică cu voia celui care l-a trimis. Și a spus totul, demonstrând prin cuvinte și prin fapte că tot ce este scris în Biblie este adevărat și că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu.”

Viorel Ignătescu, Botoșani

„Vindecarea, dreptul fiecărui creștin” este o carte pe care ar trebui sa o citeasca fiecare creștin. Autorul prezinta simplu si detaliat învățătura despre vindecare, așa cum o gasim în Biblie, răspunde la multe întrebări despre vindecare și motiveaza credinciosul să aplice adevărul Bibliei despre acest subiect. Este o carte care-ți va aduce speranța și îți va stimula credința atat pentru a fi vindecat, cât si pentru a sluji în vindecarea altora.

Pastor Nicu Zaharie, Baia Mare

„Căile Domnului sunt minunate și misterioase, imposibil de înțeles cu puterea înțelepciunii omenești. Prin măreția Lui, Dumnezeu a făcut să îi întâlnim pe frații noștri, Tibi și Gabi, la momentul potrivit. Prin rugăciunea lor pentru vindecarea unei afecțiuni din corpul meu am experimentat refacerea completă a unui mușchi atrofiat de la picior. Aveam nevoie de revelații puternice și le-am primit prin Duhul Sfânt. Sunt sigur că și tu le vei descoperi în această carte. Trebuie doar să ai credință, să pășești, să-L testezi și astfel vei intra în promisiunile de a face lucruri pe care Iisus, omul și fiul lui Dumnezeu, le-a făcut prin Duhul Sfânt. Da, El le poate face prin tine! Apreciez și încurajez răspândirea acestei cărți, o carte a unui ucenic de-al lui Hristos care a spart orice tipar religios potrivit căruia „nu se poate”. Prețuiesc foarte mult credința și râvna pe care le are Tibi în lucrarea și menirea descoperite prin Duhul Sfânt pentru el.”

Octav Capota, București

Am o vorbă: „Mai bine risc înspre a fi radical cu/pentru Dumnezeu decât în siguranță cu Satana”. Prima simțire în duh pe care am avut-o atunci când v-am întâlnit, Tibi și Gabi, și anume confirmarea că am dat de un soi de creștini, dacă îi pot numi așa, care nu doar cred că Dumnezeu există, ci Îl cred pe Cuvânt. Acest detaliu face diferența în a trăi sau nu chiar aici pe pământ ce este scris în Biblie. Mă rog ca această carte inspirată de Duhul lui Dumnezeu să-i ajute pe cititori să afle cât mai multe despre adevăratul caracter al lui Dumnezeu și, în același timp, să demonteze minciunile Diavolului care aduc atâta neputință printre credincioși. A sosit vremea ca biserica să scape de pete și zbârcituri! Amin.”

Andrei Prodan, Codlea (Brașov)

Completează formularul de mai jos pentru a obține cartea în format tipărit.

  Căsuțele marcate cu asterisc *sunt obligatorii a se completa!
  Utilizarea emoticoanelor în cadrul formularului va produce erori.

  NOU ➞ Comandă 3 exemplare pentru a obtine livrare gratuita

  „10 Ianuarie 2020, ora 3 dimineața – acesta a fost momentul când te-am descoperit și nu îl voi uita niciodată. Începusem deja de câteva luni să îmi doresc să trăiesc viața din Faptele Apostolilor, dar parcă dincolo de cercul meu de prieteni și de familie nu vorbea nimeni despre realitatea Noului Testament și ne simțeam singuri pe o plută în mijlocul unui ocean de religie. Când am auzit primul mesaj „Andrei și Filip” m-am simțit de parcă m-am izbit de o altă plută și am strigat repede către ai mei: „Nu suntem singuri!” Am fost tare bucuros să descopăr lucrarea lui Dumnezeu în tine și nivelul de cunoștință și de descoperire. Mă rog ca această carte să trezească pe cât mai multă lume la adevărata viața pe care o avem în Isus! Și știi, de fapt, nu mă izbisem de o plută, ci de un ghețar – modest la suprafață, dar un titan în adânc. Acesta e doar începutul. Te iubim și ne rugăm pentru tine!”

  Paul și Sarah Mateș, Codlea (Brașov)

  „Suntem bucuroși să recomandăm această carte plină de putere și de adevăr! Această carte demonstrează foarte clar că multe din practicile creștinilor nu au temei biblic, multe dintre ele fiind „inspirate” din tradiții dăunătoare vieții și creșterii creștine. Ea îți va deschide ochii să vezi adevărul și îți va revoluționa viața de creștin. Merită cumpărată, citită și urmată în mod practic.”

  Tavi și Damaris Colu, Năvodari (Constanța)

  „Provocarea de a parcurge această carte în calitate de corector am acceptat-o fără să mă gândesc că avea să se întâmple exact invers, adică eu să fiu corectată în anumite privințe. Știam că Dumnezeu lucrează în diferite feluri, dar niciodată nu m-aș fi gândit la asta. Așadar, am început să parcurg cartea pagină cu pagină cu scopul de a vâna unele erori gramaticale ori de tehnoredactare, însă, cu fiecare pagină citită, am simțit tot mai profund că planul lui Dumnezeu era să trec dincolo de text și să ajung la miezul cuvintelor. M-au străpuns până în adâncul inimii următoarele lui cuvinte: „Tu ai fost creată pentru o chemare. Până intri în chemarea ce o are Domnul pentru tine, inima ta nu se va simți împlinită niciodată!” După ce am parcurs întreaga carte și după atâtea învățături primite prin gura lui Tibi (inclusiv prin canalul „Andrei și Filip”), pot să spun că am înțeles cu-adevărat Harul măreț și misiunea pe care o am! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și apoi lui Tibi că a folosit unealta potrivită. Așadar, te avertizez să te pregătești, cititorule drag, pentru schimbarea ce o va produce această carte în relația ta cu Dumnezeu, dar și în relația cu ceilalți!”

  Prof. Dr. Bianca Tonț, Oradea (Bihor)

  „Te-ai întrebat vreodată de ce pe la noi nu se poate, însă pe la alții da când vine vorba despre o viață de creștin în care Supranaturalul devine natural? Eu da, de multe ori! Răspunsul l-am aflat de curând și în mare măsură se datorează fraților Andrei și Filip Ionesi care sub călăuzirea Duhului Sfânt te ajută să îți lămurești convingerile care te împiedică să trăiești o viață de creștin cu adevărat liber în Hristos, învingător și plin de credință vie. Poți fi sigur că ești pe mâini bune în ceea ce privește autorul, atât pentru faptul că are mii de ore de studiu biblic, cât și pentru faptul că în viața cotidiană are parte de experiențe supranaturale de nivel biblic.”

  Otniel Beniamin Magda, Bistrița

  „Îl cunosc pe Ionesi Tiberiu Andrei de ceva vreme. Este un tânăr care face parte din generația care crede Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este scris. El însuși se definește pe sine prin câteva afirmații provocatoare pentru orice cititor:„Hai să ne întoarcem la Scriptură! Hai să căutăm ce vrea să spună Biblia despre vindecare și eliberare și să acționăm conform Cuvântului! […] Această carte nu se bazează pe două, zece sau câteva zeci de versete din Scriptură, ci mesajul ei se bazează pe sute și mii de versete care împreună formează un întreg ce aduce rezultate. […] Nu vreau să cobor Biblia la nivelul meu de experiență, ci vreau să lupt până voi aduce nivelul meu de experiență la cel al Bibliei”. Autorul nu abordează lucrarea de vindecare și de eliberare din punct de vedere teologic complex, căci el nu este un teolog erudit, ci abordează vindecarea și eliberarea biblică din punctul de vedere al credinciosului de rând care crede în mod radical ceea ce este scris în Sfintele Scripturi. Merită să iei în mână această carte și să o citești. Vei găsi în cuprinsul ei un adevăr sută la sută biblic: voia Domnului este ca toți oamenii să fie vindecați, și după ce-L vei descoperi viața ta nu va mai fi niciodată ca până în prezent.

  Pastor Ilie Popa, Viena (Austria)

  „Ai întrebări legate de vindecare, de eliberare, de identitatea ta în Hristos? Nu știi cu ce putere fac unii oamenii vindecări în zilele de astăzi și ai anumite temeri când vine vorba să te rogi pentru eliberarea unei persoane? Cartea pe care o ai în mână este răspunsul la întrebările care te frământă. Această carte îți va pune o temelie biblică asupra lucrării de vindecare și de eliberare. Practicând aceste adevăruri biblice vei distruge lucrările celui rău și vei aduce Cerul pe Pământ. Revelația din ea îți va schimba viața!”

  Dr. Vlad Bîrle, Bistrița

  „Cuvintele deseori sunt prea sărace pentru a transmite ceva, dar de cele mai multe ori sunt unicul mod de a o face. „Iudeii au trimis din Ierusalim pe nişte preoţi şi leviţi la Ioan Botezătorul să-l întrebe: «Tu cine eşti? Eşti Ilie?» El a zis: «Nu sunt! Eşti prorocul?» Și el a răspuns: «Nu!» Atunci i-au zis: «Dar cine eşti? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis. Ce zici tu despre tine însuţi?» «Eu, a zis el, sunt glasul celui ce strigă în pustie: `Neteziţi calea Domnului!`»” Un alt glas, așa cum vestește prorocul Ioel, se aude după 2000 de ani – Vindecarea, dreptul oricărui creștin de Ionesi Tiberiu Andrei, un glas care strigă în pustiul secolului XXI. E un glas care se identifică cu cel care l-a trimis, un glas cu un impact atât de puternic încât m-a provocat să-l ascult din nou și din nou, sperând să găsesc ceva ca să pot rămâne în gândirea mea construită în cincizeci de ani, dar s-a întâmplat contrariul, adică mi-a schimbat radical toată teologia. Eu cunoșteam un Dumnezeu care a fost puternic cândva, de la facerea lumii până la o vreme și care va fi din nou, în viitor, dar care acum se pare că e neutru la toate problemele lumii. Autorul cărții ne prezintă un Dumnezeu care este același Dumnezeu atotputernic și neschimbat. Autorul vorbește ca un mesager care-L cunoaște personal pe cel care l-a trimis. Ce mi-a plăcut cel mai mult? Totul, nu găsesc nimic care să-mi fi plăcut mai puțin. Ce m-a mișcat cel mai mult? Faptul că autorul se identifică cu voia celui care l-a trimis. Și a spus totul, demonstrând prin cuvinte și prin fapte că tot ce este scris în Biblie este adevărat și că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu.”

  Viorel Ignătescu, Botoșani

  Această carte reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la strigătul disperat al României de a fi vindecată. Este o abordare comprehensivă a unei învățături autohtone, deci neimportate, cu aplicabilitate directă asupra Omului Român, oricare ar fi acesta. Tibi Ionesi, autorul cărții, fiind inspirat, evident, divin, prezintă extrem de atractiv în manieră clară/simplă adevărurile puternice/vitale ale unei lumi care ne aparține, dar la care noi, încă, doar privim cu jind. Cutezând să doboare gardurile înalte ale prejudecăților religioase, „Temerarul de la Putna” invită curajosul cititor să-și asume gândirea Mentorului său pentru a produce rezultate palpabile în viața de zi cu zi. Citește cartea! Asumă-ți învățătura și practic-o! Aceasta va face diferența!

  Mădălina Diana Paul, Cluj-Napoca

  „Vindecarea, dreptul fiecărui creștin” este o carte pe care ar trebui sa o citeasca fiecare creștin. Autorul prezinta simplu si detaliat învățătura despre vindecare, așa cum o gasim în Biblie, răspunde la multe întrebări despre vindecare și motiveaza credinciosul să aplice adevărul Bibliei despre acest subiect. Este o carte care-ți va aduce speranța și îți va stimula credința atat pentru a fi vindecat, cât si pentru a sluji în vindecarea altora.

  Pastor Nicu Zaharie, Baia Mare

  „Căile Domnului sunt minunate și misterioase, imposibil de înțeles cu puterea înțelepciunii omenești. Prin măreția Lui, Dumnezeu a făcut să îi întâlnim pe frații noștri, Tibi și Gabi, la momentul potrivit. Prin rugăciunea lor pentru vindecarea unei afecțiuni din corpul meu am experimentat refacerea completă a unui mușchi atrofiat de la picior. Aveam nevoie de revelații puternice și le-am primit prin Duhul Sfânt. Sunt sigur că și tu le vei descoperi în această carte. Trebuie doar să ai credință, să pășești, să-L testezi și astfel vei intra în promisiunile de a face lucruri pe care Iisus, omul și fiul lui Dumnezeu, le-a făcut prin Duhul Sfânt. Da, El le poate face prin tine! Apreciez și încurajez răspândirea acestei cărți, o carte a unui ucenic de-al lui Hristos care a spart orice tipar religios potrivit căruia „nu se poate”. Prețuiesc foarte mult credința și râvna pe care le are Tibi în lucrarea și menirea descoperite prin Duhul Sfânt pentru el.”

  Octav Capota, București

  „Am o vorbă: „Mai bine risc înspre a fi radical cu/pentru Dumnezeu decât în siguranță cu Satana”. Prima simțire în duh pe care am avut-o atunci când v-am întâlnit, Tibi și Gabi, și anume confirmarea că am dat de un soi de creștini, dacă îi pot numi așa, care nu doar cred că Dumnezeu există, ci Îl cred pe Cuvânt. Acest detaliu face diferența în a trăi sau nu chiar aici pe pământ ce este scris în Biblie. Mă rog ca această carte inspirată de Duhul lui Dumnezeu să-i ajute pe cititori să afle cât mai multe despre adevăratul caracter al lui Dumnezeu și, în același timp, să demonteze minciunile Diavolului care aduc atâta neputință printre credincioși. A sosit vremea ca biserica să scape de pete și zbârcituri! Amin.”

  Andrei Prodan, Codlea (Brașov)